lolinz

Alla inlägg under november 2010

Av Ellinor - 7 november 2010 12:45

heej sitter och gör engelska nu men är så jävla trött på det vi ska skriva en text som ska försöka övertyga min bänkkamrat att vara mot eller för döds straff hur kan någon ens komma på så här tråkiga saker. men men det är bara att jobba vidare sitter och lyssnar på p3 diggi listan det är okej men inte alls så bra som morgonpasset det är så jävla roligt. men ska forsätta nu så ses:)

Av Ellinor - 6 november 2010 22:37

idag har det varit en härlig dag men min kamera adapter är fortfarande borta så jag gör en egen medd mobilen men här kommer bilder på sakerna jag fått

armband från kärlek of sweden

   

armband från indiska

 

även detta från indiska det är blommor på sidorna

 

500 kr på hm

250 på sf

300 kr

300 kronor i uppsala handelsförening

 

från guldfynd i silver

 

600 kr på footish doom har sneakers 

ser ut att vara plast men är metall, second hand (långt)

 

från kärlek of sweden också (långt)

 

hm (långt)

   

hm (långt)

 

vet ej (kort)

   

vet ej (långt)

   

present kort på gina 500 kr


fick även en lång kofta men kommer bilder på den senare

Av Ellinor - 6 november 2010 11:35

Tja Tja!!

idag kommer min faster med man dom kommer strax så det här blir kort vakna för inte så länge sen har dushat och så men nu ska jag städa innan dom kommer släger in en dagens outfit!

   ursäkta kvalíten och storleken (mobilen)

skärp:gina

halsband :fick nu när jag fyllde år

tights:gina tricot

klänning:lindex tror jag

armband: ser ni ej men kommer från indiska kommer en bild senare

Av Ellinor - 5 november 2010 22:22

hej!!

idag kom mattias,elvine och senare på dagen malin( hon hade en tenta kl 9) för er som inte vet vilka det är så är det min bror hans dotter och hans fru.

dom skule vara här hela dan så jag och elvine (13 månader) fick gosa mycket. vid lunch åkte vi upp till gränby för att köpa taco saker och på vägen hem fick vi vet att det skulle bli fisk soppa så vi körde förbi max:)

nu känner jag mig lite tjock men jag har gym på måndag så det är ingen fara.


nu ska jag ta och lägga mig min faster kommer imorn och jag behöver vila det skulle ni förstå om ni kände henne.

förlåt för att det inte är några bilder har fortfarande inte hittat sakerna till kameran men ska forsätta leta imorn.


GOD NATT!!

Av Ellinor - 4 november 2010 12:09

   MAMMAS FÖDELSEDAG!!


jag har fått skulkänslor nu jag gick inte upp imorse för att uppvakta mamma hon skulle nämligen gå upp kl 6 och jag hade lov så palla inte men nu börjar det växa inom mig JAG DISSA MIN MAMMA FÖR SOVMORGON!!


men för att göra det så bra som möljigt så har jag nu gjort en sockerkaka citron kaka dammsugit slagit in hennes present och sagt åt pappa att löpa blommor till henne:) jag hoppas hon blir glad då.

nnu ska jag städa mitt rum och sen ska jag göra min engelsk.


ATT GÖRA LISTA:

1 Musik

2 Engelska

3 Svenska

4 städa

Av Ellinor - 3 november 2010 16:12

Nu mår jag bättre mamma drog med mig till hennes doktor besök i tierp så jag har fått min dagliga motion nu.


på vägen hem åkte vi föri emmaus där jag köpte ett nytt halsbad bild kommer senare för har tappat bort adaptern till kameran.   nu ska jag ta och äta lite och sen plugga vidare eftersom att det bara är 4 dagar kvar och jag har alla tre uppsatser kvar


Av Ellinor - 3 november 2010 12:31

idag känner jag mig jätte nere igen förutom min bästa vän jag haft sen jag var 2 har pratat med mig på hela lovet som snart är slut, som ni kanske vet så är jag singel det är säkert för att alla killar tycker jag är äklig för att jag går som jag går jag fattar inte dom tänker inte oj vaad snäll ooch rolig hon är dom tänker shit vad konstigt hon går:S inte nog med det jag har rött hår och är lång och stor jag är inte pinn smal och klär mig inte som en hora där klänningen slutar på halva rumpan jag fatta inte vad deras problem är. eftersom att jag inte har någon bild på mig här så änkte jag lägga upp en så ni får se mitt face för första gången:)  

Av Ellinor - 2 november 2010 10:37

Hej bloggen det var evigheter sen jag gjorde ett inlägg men nu har jag äntligen min dator:) så nu ska jag alvarligt försöka göra ett inlägg varje dag:) om jag inte gör det så klaga till mig då kanske jag skärper mig.


men men igår fyllde jag 15 jag fick lite saker det kommer bilder senare:) fast det är lov nu så måste jag plugga jag har tre uppsatser att skriva till på måndag en engelska, musik och svenska om en tråkig bok som heter möss och människor.


nu ska jag gå och spela sonic på vårat gammla sega men ses ikväll <3  

Ovido - Quiz & Flashcards